-Business picture

SERVICII

This is an example for an image A. In primul rand ISROM ofera servicii complete post-vanzare in ceea ce priveste activitatea de import si distributie. In urma oricarei vanzari de produs ramanem la dispozitia clientului cu orice suport / sprijin post-vanzare.

B. In ceea ce priveste SERVICIILE INDUSTRIALE, ISROM ofera o paleta larga de activitati astfel:


Servicii de prelucrari mecanice pentru piese prismatice si cilindrice, utilizand Centre de Prelucrare CNC de ultima generatie din dotarea proprie. Uzual producem diverse dispozitive, "fixturi", piese individuale sau subansamble.
In principiu producem aproape orice piesa la solicitarea clientului.Servicii mecanice de reparatii si / sau modernizari inclusiv la sediul clientului.Servicii de mentenanta predictiva pentru utilaje avand lagare cu miscare de rotatie, rulmenti, transmisii prin curele / lanturi, etc.Servicii de inlocuire de rulmenti de precizie si intreaga mentenanta necesara pentru ansambluri arbori principali de precizie pentru masini-unelte / utilaje /instalatii diverse.Proiectare de instalatii hidraulice si pneumatice.Constructia / Modernizarea / Reparatia de grupuri hidraulice si instalatii hidraulice.Servicii industriale in domeniul electric, electronic si software:
1. Proiectare electrica asistata de instalatii electrice de automatizare in regim de joasa tensiune. Proiectarea se realizeaza utilizand software de proiectare asistata de ultima generatie (Eplan v.8.3).

2. Montaj instalatii electrice de automatizare in regim de joasa tensiune. Montajul se poate realiza si cu proiectul sau echipamentele clientului.

3. Realizare de programe PLC, HMI, SCADA, servo actionari, sisteme vision. Se pot realiza programe pentru sisteme Siemens, Allan Bradley, Omron, Mitsubishi, Cognex.

4. Upgrade pentru linii si statii de productie pentru cresterea productivitati prin echiparea acestora cu PLC, HMI sau diverse sisteme aditionale (servoactionari, sisteme Vision) sau modificarea programelor existente la statii. Deasemenea statiile de productie pot fi modificate pentru a trimite date catre sisteme de urmarire si control al productiei.
5. Interventii in regim de urgenta la echipamente pentru diagnosticare si reparatie. Se asigura promptitudine, seriozitate si rezolvarea problemei in cel mai scurt timp posibil.

Linkuri utile


Noutati

  • 08/08/2013 Lansarea noului website ISROM
  • 20/10/2010 Lansarea magazinului online ISROM www.isrom.net

Adresa

S.C. ISROM Impex S.R.L.
Str. T. Vladimirescu nr. 56B
410203 Oradea

Tel: 0259/457.771 (5 linii)
Fax: 0259/457.772